10 juli 2018

R.I.P. Funky - Edi Finn Aus dem Gnomenhain

 21/08/2006 - 10/07/2018

















5 opmerkingen:

Annemarie Rouw-Zuidema zei

Wat een verdrietige dag. Afscheid van jullie Funky. Het was de enige hondwaardige oplossing maar wat doet het zeer hè..heel veel sterkte.

Southgrove Whippets zei

Wat verdrietig! Heel veel sterkte...Funky heeft een fantastisch leven bij jullie gehad en de mooie herinneringen blijven!

yvonne zei

Pffff wat had ik een zwak voor hem , zn uitermate lieve reu ...Rust zacht lieve jongen ..Sterkte Marc en Tinne ..

Monique zei

Dan zie ik de foto met zijn tumor voorbij komen en dan komen de waterlanders spontaan.... wat zullen jullie intens verdrietig zijn om deze onvermijdelijke beslissing. Maar Funky heeft het verdiend dat zijn baasjes alleen voor zijn welzijn kiezen en niet voor uitstel van het afscheid. Ik kan me nog herinneren als de dag van gisteren, dat we met elkaar naar Duitsland reden om te kijken naar dit nestje en jullie te ondersteunen bij jullie keus. Alweer bijna 12 jaar geleden dus. En wat was het bijzonder voor jullie om een zoon van jullie geliefde Bowie te kunnen nemen. De vakanties in Zwitserland en Oostenrijk met elkaar. En alle bijzondere momenten die jullie met hem hadden in zijn leven, ook een paar nare, maar dat hoort er nu eenmaal bij. Funky is weer herenigd met zijn pap. Geen reu meer in de roedel hier beneden. Heel veel sterkte gewenst met deze verdrietige dag en het grote gemis dat nu is aangebroken.

Trea zei

Ooooh jullie lieve manneke.. Wat een verdrietig bericht. Heel veel sterkte Marc en Tinne.

Xxxx Leo, Trea en de meiskes.