21 juni 2015

Princesse des Perles Noires (Ixelle) 01/03/1999 - 20/06/2015

Op de leeftijd van 8 weken kwam dit pupje bij ons wonen. Bedoeling was dat ze naar Nieuw Zeeland zou gaan, maar daar is ze nooit geraakt :-)

Xian, Ixelle, Renko, Mira en Bietel
Ixelle was een heel heel heel actief beestje.  Agility, renbaan, coursing, ... alles wat een hond kan doen, deed ze ook.  En vooral spelen, spelen en spelen.
 Een ongelooflijk gehoorzaam beestje. En zachtaardig van karakter.
Op vakantie in het zuiden van Frankrijk.
Agility

 Gewoon, een mooie foto van haar.

 Een jonge dame ...
Een stokoude dame ...
Rust zacht, lieve meid. We missen je nu al ongelooflijk, maar koesteren de fantastische 16 jaren die we tezamen hadden.
Ook deze dame ligt begraven in de tuin.  Naast een jonge Acer struik die ik van Annemarie kreeg met een vlinder die over haar waakt ...

Ik laat je vrij maar blijf bij mij - Rob de Nijs.


3 opmerkingen:

Annemarie. zei

Die laatste beslissing die je voor een hond moet nemen, is toch altijd de moeilijkste... Maar Ixelle kon alleen maar deze leeftijd bereiken door de beste beweging, de beste voeding, de beste zorg, veel aandacht en liefde. 16 jaar, zo'n groot deel van je leven met haar doorgebracht. Veel sterkte.

Racemonstertje zei

Prachtig eerbetoon aan jullie mooie zwarte parel Ixelle!
Nogmaals veel sterkte.

Monique zei

Wat een prachtige naam..... prinses van de zwarte parels..... Ixelle heeft haar mooiste plekje bij jullie gehad, en wat heeft Marc zo te zien plezier met haar beleefd tijdens agility! Zij heeft ons A- en B-nest geleerd dat zwarte harige honden niet gevaarlijk zijn, en zij vierde haar verjaardag net als ik op 1 maart. Ze heeft een onwaarschijnlijk hoge leeftijd bereikt voor haar ras, en dat is helemaal jullie verdienste. Het is goed zo, ze is er denk ik nog altijd bij, maar dan zonder haar zware deken van ouderdom.