30 december 2014

En een 2e keer naar zee !

Tijdens het kuisen van de ramen kwam ik tot het besef dat het heel mooi weer was. Té mooi om ramen te kuisen. Meer zo'n weer om naar zee te gaan. En laat ons nu net deze week verlof hebben.
Weg waren we dus (nog 4 ramen te doen helaas, maar dat zal voor morgen zijn :-) )
We gingen naar Vrouwenpolder in Nederland. Het is zowat de dichts bijzijnde plek en de weg ernaar toe is redelijk nu het vakantie is.
Wij laten onze honden meestal met hun frisbee spelen. Ze zijn er helemaal wild van. Té wild als ze samen spelen, dus gaan ze eerst één voor één los.
Eerst mag Escada.

 zij gaat na een poosje met Dyllis, maar dan heeft ze geen kans meer om de frisbee te pakken. Dyllis is sneller en gemotiveerder om dat ding in haar bezit te hebben.

 maar het levert wel mooie beelden op !

 Dan mag Kate voor het eerst los met een andere hond. Ook weer Escada. Ze is al een beetje rustiger en gaat niet achter Kate jagen.
 En ze genieten ervan !
 De foto's spreken voor zich.  Uiteraard is Escada hoger in rang. Maar ze buit het niet uit en Kate mag ook best de trekspelletjes winnen.
 En fier loopt ze dus met haar net verworven frisbee ;-)

 Als Dyllis alleen los mag trekt ze alle trucs uit de kast.
 Ready for take-off ...

 Ook Funky mag alleen los. Vooral hij geniet van het momentje voor hemzelf.
 Als hij met de dames loopt mag hij niks. Nu kan hij tenmiste even gek doen ;-)
 Als ik tegen Kate zeg dat ik ze in zee ga gooien is ze niet akkoord ;-)
 Bedoeling was om haar zonder frisbee te laten rennen maar Dyllis was haar voor ;-)
 Genieten !

 Maar ook Kate gaat goed van de ene naar de andere.

En nu ligt alles uitgeteld. Zo uitgeteld zelfs dat Bowie niet door heeft dat hij snoepjes krijgt ... ;-)


8 opmerkingen:

Virginie Busschaert zei

Geweldig idee om naar zee te gaan! Ben zo blij voor jullie dat het goed gaat met Kate. Het was dus echt genieten voor jullie allemaal. Fijn!
Prachtige foto van Bowie, gritsen de meiden de snoepjes niet snel weg?

Tinne zei

Ik ben nu toch een beetje geruster dat ze goed los kan lopen ! Dus vandaar was het heel goed om nog een keer naar zee te gaan.
En die snoepjes ... Iedereen lag te slapen en we hebben Bowie dan toch maar wakker gemaakt zodat hij ze kon opeten ;-)

Cornelis van den Dobbelsteen zei

Aaaaaaahhh... Leuk leuk leuk! Geweldig hoe Kate lekker geniet nu het weer kan...
Die laatste foto... Gewoon té leuk!

Sarah zei

Zalig dat Kate nu al zo goed los kan! En met zo een weer, wat wil een mens nog meer. Kan het geloven dat jullie genoten hebben :). En ocharme Bowie, ge moet niet vragen hoe uitgeput hij was ;)

Annemarie. zei

Ben zo ontzettend blij voor jullie dat Kate weer zonder narigheid en zorgen haar gang kan gaan. Wat een goede keuze.. En wat leeft ze zich heerlijk uit. En de rest ook..Dyllis is een prachtige mooie powergirl. Mooie beelden.

Tinne zei

Ja Annemarie ! Na alle ellende die we hebben gehad met haar is dit heerlijk ! Ze is gisteren zo'n half uurtje los geweest. En ondanks dat we weinig met haar hebben kunnen oefenen op 'terugkomen', deed ze dat wel heel keurig gisteren !

Syl zei

Heerlijk voor jullie allemaal! En zo fijn om Kate lekker te zien rennen en gelukkig te zien! Want dat is toch het allerbelangrijkst voor ieder leven! Mooie foto's!

Monique zei

Prachtige serie foto's zeg! Dik genieten van Kate en de roedelgenoten...... en arme Bowie, wat wordt hij in de maling genomen ;>))). Fijn dat jullie uitjes nu weer zorgelozer zullen zijn. Eindelijk!