30 november 2014

Een bezoekje van Crazy Indy (Moon Orchid Nice 'n' Crazy).

D'r naam heeft ze niet gestolen ! Crazy Indy.  Het gele bandje uit het nest. Onze 2e keuze van de teefjes.
Marion kwam met dochter Amélie en Indy met een welbepaalde reden : oefenen voor de show in Amsterdam. Marion heeft namelijk geen idee wat een show inhoudt en omdat ik niet wil dat ze helemaal ongetraind de ring in moet hebben we vandaag een beetje geoefend, maar vooral voorgedaan wat er allemaal van haar en Indy verwacht wordt in de ring.  Ach, het is voor ons allemaal een eerste keer geweest en ze doen het vast geweldig goed na 14 dagen oefenen ! 
Kate ging nog even op tafel om voor te doen.
En daarna was het de beurt aan Indy. Helaas geen goede foto van haar. Indy zag er nog niet echt het nut van in ;-) Een knuffel daarentegen ... die kregen we overvloedig !
 Maar des te meer foto's van de dames die wel heerlijk hebben gespeeld.
Indy is best een pittige dame die weet wat ze wil. En vooral als Marion even met Kate wil knuffelen werd Indy erg jaloers.
Eens de honden hadden gewandeld kwam het spelen ook.
 Al was Dyllis op haar hoede dat Indy niets aan 'haar' dochter misdeed !
 Met een argwanend oog keek ze toe en af en toe werd Indy gecorrigeerd.
Ik heb Dyllis na een tijdje toch maar weg gehouden van de 2 puppies zodat die even lekker konden spelen zonder de bemoeienis van mama.


Het was een heerlijke namiddag ! Zo leuk om de pup weer te zien !

3 opmerkingen:

Annemarie. zei

Heerlijk is dat, "je eigen" puppies kunnen volgen, en super dat ze je nog herkennen en willen knuffelen..dan heb je het goed gedaan. :-)

Monique zei

Daar sluit ik me bij aan; terugzien is een van de leukste dingen van een nest fokken ;>)). Die laatste foto....? Bijt Indy in haar eigen lijfje daar, uit gekkigheid?

Elly de V. zei

Leuk om te zien hoe die meiden met elkaar omgaan,daar heeft moeder Dyllis niets mee te maken.
Ben benieuwd naar het show resultaat.