16 november 2014

drukke weekends

Er zijn de voorbije weekends leuke dingen gebeurd. vorig weekend hadden we de laatste coursing van het jaar.  Dyllis heeft dit jaar slechts 2 coursings gelopen. Niet veel helaas.
Haar eerste ronde was ronduit slecht, haar 2e ronde was erg goed. Ach, als ze maar ongedeerd van het terrein afkomt, dat is het belangrijkste !


Deze foto's dank ik aan Cornelis van den Dobbelsteen. Merci !!
Maar het was ook heel gezellig vorig weekend : Sarah, Tom, de kinderen en Cooper zakten af naar Beringen om voor Dyllis te supporteren.  Het weer was nog heel goed en we konden buiten eten.
En voor Sarah een laatste weekend voor haar operatie.
Dit weekend kwamen Annemarie en Mart een bezoekje brengen met Donna, Cyrus en Elaine. Helaas is Truffel loops en dus niet echt van harte welkom ;-)
Net als vorig jaar had ik beloofd dat we de foto's voor Annemarie haar kerstkaart hier wel konden maken.  En als voorproefje werden mijn honden weer onderworpen aan een foto sessie.
Niet zo heel erg. Ze moesten gewoon mooi in een cave liggen - makkie dus !
 Kate ...
en Dyllis.
Maar ook even mooi staan voor het zwarte doek :
 Kate
Dyllis
 Mart met Donna
en de prachtige pup Elaine.  We hebben erg mooie foto's van haar kunnen maken. Aan Annemarie de eer op ze te publiceren (of niet :-) )
De pups hadden elkaar direct gevonden. En die hebben zich een hele avond heerlijk geamuseerd !
 Wonderwel paste Kate zich perfect aan aan de 5 maanden jongere Elaine.
 Spelen, spelen, spelen !
Al profiteerde Elaine wel van het feit dat Kate hier niet meer onder kon ;-)

Gisteren Annemarie en Mart op visite, dus vandaag moest ik mijn wijn voorraad aanvullen ;-)   Niks zo erg als een wijn proeverij natuurlijk !
En de buit was ernaar ... Dat moet wel lukken tot volgend jaar ;-)
Nog een paar kaartjes gekocht. Goed om mijn naam alle eer aan te doen ;-)

En terwijl ik de wijntjes uitzoek ...
Mogen de hondjes met baasje in de regen wandelen ;-)

Tenslotte gaan nu onze gedachten uit naar Sarah. Zij is inmiddels in het ziekenhuis en heeft morgen haar operatie.  Toi toi toi Sarah ! We branden hier een kaarsje en duimen voor jou ! Maar we zijn er ook zeker van dat je deze moeilijke week goed door komt ! Sterkte meid ! Ook Tom, Alec en Vic veel sterkte deze week !

5 opmerkingen:

Sarah zei

Oh, dat vind ik nu zo lief hé, dat je aan mij denk in je blogje! Tranen in mijn ogen... Dank je wel hoor! En zo te zien zijn Kate en Elaine al dikke vriendinnetjes :). Toch leuk hé, pups die mekaar vinden :). En tja, die wijnvoorraad. Als je hulp nodig hebt om weer plaats te maken, moet je maar roepen hé ;)

Annemarie. zei

Jemig..dit heb je allemaal gekocht, die wijn, om aan te vullen wat ik gisteren opgemaakt heb? :-) Die kaarten zijn geweldig.
Ik ben zo verschrikkelijk blij met het feit dat jullie je weer over onze kerstkaart ontfermen, een pak van mijn hart. Nog bedankt voor alle gezelligheid, volgende keer weer in Geldrop, heb ik ook een excuus om ontzettend veel wijn te kopen. :-)
En Sarah, ook namens Mart en mezelf heel veel sterkte morgen meid.

Tinne zei

Tja Annemarie ... onder het motto : elk uitvlucht is goed om wijn te kopen :-)

Monique zei

Het jaar is wel om gevlogen he. Wij hebben slechts 1 coursing meegemaakt zelfs, en 1 show ;>)). Ben weer heel benieuwd naar jullie kerstkaarten, dat wordt vast mooi met de professionele achtergrond etc.! Nu zijn inderdaad de ogen gericht op Sarah's operatie en herstel. Het gaat vast goed allemaal, daar duimen we hard voor!!

Cornelis van den Dobbelsteen. zei

Hola, nog zo'n leuk geschreven blogje... Non merci voor de foto's meiske, the pleasure was mine, op naar het volgende seizoen!

Sarah meiske, heel veel sterkte morgen, ook hier denken we aan je! X