02 november 2014

2 november en wat een heerlijk weer !

2 november. Normaal is het rond deze periode grijs en grauw, maar zowel gisteren als vandaag konden we genieten van een heerlijke zon en bijna 20 graden.
Vanochtend dus nog even standfoto's buiten gemaakt van Kate. Volgend weekend wordt ze 9 maanden. Het is nog steeds een slungeltje, en dat zal nog wel even zo blijven.

Eerst even een foto van mama Dyllis op de leeftijd van 9 maanden,
En dan Kate op dezelfde leeftijd.
Ondanks haar pootje begint ze weer goed te staan. Zolang we maar de nodige  snoepjes voorhouden ;-)
 En ook haar billen beginnen stilaan op die van haar mama te lijken.
 In de namiddag werd het een (korte) wandeling. Het is geweldig dat ze weer stilaan van het leven kan genieten en kan wandelen, zonder dat we de kinderwagen moeten meenemen. Uiteraard niet zo'n lange wandeling als de 3 anderen, maar het gaat toch wel een uurtje nu !
Dus gingen we naar Boom en wandelden we naar de Rupel. Aan het water leven de kaaimannen.  Kate heeft er eentje overwonnen :-)
Deze vond ik wel heel mooi.
 Van Boom namen we de overzetboot naar Klein Willebroek om daar een terrasje mee te pikken. Kate moest namelijk na 45 minuten wandelen rusten ;-)
 Ze heeft ervan genoten en ligt nu heerlijk in dromenland.




4 opmerkingen:

Monique zei

Wat heerlijk dat Kate weer een goeie wandeling kan maken..... eindelijk wat energie kwijtraken in de natuur. Wat me opvalt in de standfoto's is dat hun verhoudingen met 9 maanden best overeenkomen. Tot nu toe leek Kate steeds langer van lichaam te zijn dan Dyllis, maar op deze foto's is het verschil heel klein. Je ziet veel overeenkomsten tussen moeder en dochter. De stand van de opperarm is echter heel verschillend, die van Kate ligt schuiner naar achteren maar lijkt tegelijkertijd ook iets korter te zijn. Dat laatste is eigenlijk niet goed te zien op een foto. Mooi!!

Annemarie. zei

Heerlijk dat Kate weer progressie mag maken in de duur van de wandelingen. Ze ziet er prachtig uit, en lijkt inderdaad in veel dingen op haar mooie mamma!

Tinne zei

Monique, ik vind ze net korter lijken dan haar mama op deze foto. Natuurlijk heeft ze veel minder (vrije) beweging gehad als Dyllis op deze leeftijd. De ontwikkeling zal er dus wel een beetje op achter zijn. Schouders vind ik heel moeilijk te keuren op een foto, maar ik denk dat haar hoekingen net weer wat beter zijn.

Elly de V. zei

Wat fijn Tinne dat het nu goed gaat met Kate. Het is een hele opluchting om te zien dat ze goed is genezen. Gefeliciteerd!