24 april 2014

Slecht nieuws van het roze front.

Ons roze mannetje is terug.
Het lukte niet in de stad met hem. En dan ben je maar blij dat de mensen je telefoon nummer nog hebben en je contacteren ... Met heel veel verdriet hebben ze hem terug gebracht.
 Wonderwel doet hij het hier prima. Natuurlijk, hij zit samen met Kate in de kennel met puppyren. Ze slapen samen, spelen samen, ... en hij mort niet. Niet 's nachts, niet als hij, tezamen met Kate, 4 uren alleen zit als we zijn gaan werken.
 Maar ik vind het geen goed idee om 2 pups te houden. Dus we zoeken voor hem een goede thuis !
 Mensen die geduld hebben en hem met rust, routine, regelmaat en heel veel tijd en liefde kunnen laten wennen aan een leven alleen, of misschien nog wel beter met een andere hond of kat waar hij tegenaan kan liggen en mee spelen. Mensen die hem voor en na het werken veel afleiding geven en zorgen dat hij geen uren alleen zit. Het is een geweldig kereltje dat constant kwispelt.
Komen die mensen niet langs, dan blijft hij hier, uiteraard !

5 opmerkingen:

Monique zei

Als ik plaats had had ik geen seconde getwijfeld....wat een knappe kerel!
Jammer dat het zo moet lopen maar beter nu dan over maanden pas.
En een ander gouden mandje komt er vast wel!
Succes.

Mireille zei

Pracht kereltje

Elly de V. zei

Als je dit mannetje zo ziet zal het niet lang duren voor er een aardig gezin, waar hij welkom, is zich meldt.

Monique zei

Jullie zijn niet de eersten noch de laatsten die het overkomt, en altijd komt het goed volgens mij. Even geduld, en dan komt ook voor Roze de hemel op aarde (daar zit hij nu eigenlijk al, maar daar zijn er meer van)

Syl zei

Hè dat is triest voor beide partijen. Het lijkt me vreselijk om je pup terug te moeten brengen omdat het niet lukt.... Om wat voor reden dan ook :(
Gelukkig komt hij uit een prachtig warm nest, waar hij zo weer in mag duiken, tot er zich een nieuw fijn mandje voor hem aandient!