23 februari 2014

De pups zijn 14 dagen oud.

Vandaag zijn de pups 14 dagen oud. De oogjes zijn nog niet open, wat toch wel laat is denk ik. Maar dat komt wel, één van de volgende dagen.
Gisteren hebben we de nageltjes geknipt. Vandaag zijn ze ontwormd. Dat vonden ze niet echt prettig ;-)
En uiteraard terug portretjes.
Dyllis :
Rood (Reu) :
 Felblauw (Teef) :
 Paars (Teef) :
 Roze (Reu) :
 Zwart (Reu) :
 Groen (Teef) :
 Zachtblauw (Reu) :
 Geel (Teef) :
 Wit (Reu) :

Hier de link naar een leuk filmpje van "stappende" pups

5 opmerkingen:

Racemonstertje zei

De schatjes! Die oogjes zullen nu wel snelopengaan denk ik. En Dyllis kijkt een beetje zo, zo haha! En die bekkies bij het ontwormen, onbetaalbaar!!

Annemarie. zei

Die ogen en oren van Dyllis..prachtig. En de pups zien er heerlijk uit. Die 14 dagen is geen wet van Meden en Perzen gelukkig, maar je zult wel nu zo af en toe een heel klein randje oog zien, de komende dagen..en dat randje wordt steeds groter. En oh..wat worden ze dan leuk. Echt van die ontwakende schepseltjes.

Sarah zei

Tinne toch... pupjes zo mishandelen... vind het ronduit zielig, maar ook beetje grappig... kunnen ze daar nu echt geen 'smaakje' aan toevoegen zodat dat toch al aangenaam is :). En zo met je handen ernaast zie je pas echt goed hoeveel ze gegroeid zijn!! Goe bezig, zou ik zo zeggen ;)

Sarah zei

Oh, en Dyllis vind ik hilarisch... op het creepy af, die heeft ineens reuzenoren gekregen :)

Monique zei

Ze zien er verrukkelijk uit, en die geluidjes..... zo heerlijk. 14 dagen is voor de oogjes wel een ondergrens hoor, bij ons ging dan bij de eerste pup een kiertje open, en dan was het bij de anderen binnen twee dagen ook zo. En dat is wel zo fijn, want ook die van jou beginnen te stappen zonder oogjes zie ik en dat geeft nog wel eens botsinkjes ;>)))