16 februari 2014

De puppies zijn een week oud.

Vandaag zijn de puppies een week oud ! Het is toch een hele opluchting dat het tot hiertoe erg goed gaat met ze ! Ook vandaag zijn ze weer lekker bijgekomen.
Deze vullen we dagelijks in, en zoals je kan zien gaat iedereen min of meer gelijk op.
Dyllis is, na gisteren nacht, weer rustig.  Ze ligt iets meer uit de werpkist maar als de puppies beginnen piepen gaat ze vol overgave voor hen liggen zodat ze kunnen drinken.
 Om jullie een idee te geven hoe de beelden worden gemaakt tijdens de hang-out : achter de werpkist, onder het houten tafeltje links op de foto hangt de webcam. En met het fototoestel vooraan heeft Marc het verleden vrijdag geprobeerd. Met goed resultaat blijkbaar.
 Dyllis geniet ...
 Dit trucje blijkt niet meer te werken. De pups worden groter en kunnen haar al beklimmen :-)
 Als de werpkist verschoond wordt liggen ze gezellig bijeen in een cartonnen doos. Dyllis wil er bij maar helaas ... geen plaats !
 vrienden voor het leven :-)
 uitbuiken.
The lonely drinker ...

4 opmerkingen:

Claudia zei

Weeral mooi foto's! Vooral die van die van "vrienden voor het leven". Supermooi ♥

Sarah zei

Wat goed dat alle gewichtjes in een mooie stijgende curve zitten. Zo zie je duidelijk dat zachtblauw het eigenlijk wel goed doet :). En veranderen dat die pupjes doen... elke dag is er wel een verschil. Echt genieten hoor!!

Monique zei

Wat gaan ze goed de toppertjes!
En de lonley drinker....hihihihi
Ja Dyllis mag apentrost zijn op deze mooie kroost.
Lekker verder genieten.....

Monique zei

Een mandje vol moois, wat groeien ze goed en wat zien ze er prachtig uit. Ik ben heel blij voor jullie dat het zo goed gaat - 9 pups is hard werken voor de mama, maar ze doet het helemaal super.